Salam semua... Sempena Birthday MiSsZ yang ke-tuttt pada 13 April 2011 nanti, MiSsZ nak buat Lucky draw untuk kengkawan MiSsZ yang MiSsZ sayangi ni...

Syarat syaratnya Mudah sahaja...

  1. Terbuka kepada sesiapa yang mempunyai blog dan merupakan warganegara Malaysia sahaja, Jika tinggal di luar negara, anda haruslah mempunyai alamat di Malaysia.
  2.  Masukkan MiSsZ GaRdEN  dan MiSsZ GaRdEN CoNtEsT ke  blog list anda.
  3. Buat satu simple entry  ‘MiSsZ GaRdEN’s BIRTHDAY LUCKY DRAW’  
  4. Letakkan banner ‘MiSsZ GaRdEN’s BIRTHDAY LUCKY DRAW’  di entry dan side bar blog anda dan link kan banner ke blog ini.
  5. Tag 3 orang sahabat anda, dan pastikan mereka tahu mereka ditag oleh anda!
  6. Di ruangan komen, sila namakan id follower dan link entry anda.
Inilah hadiahnya (2 pemenang)...

Gelang yang ada berlian putih tetapi ada glitter pelangi (2 layer)Tetapi jika anda juga ingin memenangi hadiah seperti yang di bawah ini (1 sahaja), anda perlulah menggantikan simple entry  ‘MiSsZ GaRdEN’s BIRTHDAY LUCKY DRAW’  dengan entry kreatif yang menerangkan paling kurang 5 point (lagi lebih point, lagi banyak markah) tentang keistimewaan blog MiSsZ GaRdEN! Dan jangan lupa letakkan link blog MiSsZ GaRdEN.. Pemenang akan dinilai melalui  kreativiti anda mempromote MiSsZ GaRdEN!!Lain-lain syarat adalah sama seperti di atas.. Jika anda bertuah, anda berkemungkinan memenangi kedua-dua hadiah!! Di ruangan komen, sila beritahu anda masuk "SEGMEN KREATIF"


Gelang yang ada berlian putih tetapi ada glitter pelangi (3 layer)


Lucky Draw ni berlangsung dari 13 Mac 2011 – 13 April 2011 (11.59 p.m), seminit terlewat, penyertaan tidak dikira.

Gud Luck my friends!!!

Jom JOIN PengKoMen terHEBAT di MiSsZ GaRdEN!!!

Klik Churp2 MiSsZ yer.. Jangan lupa tinggalkan jejak di SINI


Kalau sudi, KLIK SINI GAK!!! Thanks....